PORTAKALLI ÇÖREK
(30 ADET)
Malzemeler
1 adet yumurta
4 tatlı kaşığı Canderel Sukraloz Toz
¾ çay bardağı zeytinyağı
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 adet orta boy portakal kabuğu rendesi
1 tam portakal suyu
1 yemek kaşığı kaymaksız yoğurt
3 su bardağı (aldığı kadar) tam buğday unu
Yapılışı
Yumurta, Canderel Sukraloz Toz ve zeytinyağını iyice çırpın.
Tüm malzemeleri ekleyip kıvama gelinceye kadar un ekleyin.
Yuvarlayarak fırın tepsisine dizin.
200 °C’de üzeri pembeleşene kadar pirin.
Fırından çıktıktan sonra 10 dk. kadar nemli bir bez ile üzerini kapatın.
1 Adet: 56 Kcal
1 g lif 2.8 g yağ 6.4 g karbonhidrat
PORTAKALLI ÇÖREK
(30 ADET)
Malzemeler
1 adet yumurta
4 tatlı kaşığı Canderel Sukraloz Toz
¾ çay bardağı zeytinyağı
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 adet orta boy portakal kabuğu rendesi
1 tam portakal suyu
1 yemek kaşığı kaymaksız yoğurt
3 su bardağı (aldığı kadar) tam buğday unu
Yapılışı
Yumurta, Canderel Sukraloz Toz ve zeytinyağını iyice çırpın.
Tüm malzemeleri ekleyip kıvama gelinceye kadar un ekleyin.
Yuvarlayarak fırın tepsisine dizin.
200 °C’de üzeri pembeleşene kadar pirin.
Fırından çıktıktan sonra 10 dk. kadar nemli bir bez ile üzerini kapatın.
1 Adet: 56 Kcal
1 gr lif 2.8 gr yağ
6.4 gr karbonhidrat