Kahvaltı

Hazırlık: 5 dakika
Bekleme: 1 saat

1 Kase

Malzemeler:

  • Yağsız Yoğurt - 1 Kase - 200g
  • Tarçın - 1 Çay Kaşığı (Silme) - 5 g
  • Canderel Green - 1 Tatlı Kaşığı - 0.5 g
  • Yulaf / Buğday Gevreği- 1 Tatlı Kaşığı - 10 g
  • Yaban Mersini - 1 Çorba Kaşığı - 20 g

Hazırlanışı:

  • Yoğurt , tarçın, Canderel Green birlikte karıştırın.
  • İçine yapan mersini ve gevreğin tümü ilave edin.
  • Buzlukta 1 saat kadar bekletin.
Afiyet Olsun!
Canderel'li Yulaf Ezmesi

Malzemeler:

  • 1/2 bardak yulaf
  • 1 bardak yarım yağlı süt
  • 2 tatlı kaşığı Canderel Klasik Toz

Hazırlanışı:

  • Cezve ile sütü kaynatın,
  • Kaynamış sütü yulafın üzerine dökün ve koyu bir kıvama gelene kadar sürekli karıştırın
  • Üzerine Klasik Canderel Klasik Toz ilave edip karıştırmaya devam edin.
Afiyet Olsun!